preskoči na sadržaj

Strukovna škola Đurđevac

Login
Kalendar
« Studeni 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 12. 1. 2016.

Ukupno: 371392
Ovaj mjesec: 10998
Ovaj tjedan: 1802
Danas: 238
Projekti

BE WORLD CLASS

 

 

Obrazovanje

Studiranje

VUB

vijesti
Tehničari za mehatroniku posjetili tvrtke Rimac automobili d.o.o. i Solvis d.o.o.
Jasmina Rep / datum: 25. 4. 2018. 11:11

U sklopu stručnog posjeta učenici razrednih odjela 2.a, 3.a i 4.a posjetili su u utorak, 24. travnja 2018., tvrtke Rimac automobili d.o.o. u Svetoj Nedjelji i Solvis d.o.o. u Varaždinu. U obje tvrtke prezentirane su im sve faze procesa u stvaranju novih visokotehnoloških proizvoda.

U proizvodnim pogonima Rimac automobila učenicima je omogućen izravan uvid u proces proizvodnje sportskih električnih automobila Concept One i Concept Two te električnog bicikla Greyp. Razgledali su strojarski i elektrotehnički razvojni odjel, odjel za proizvodnju dijelova za automobile, odjel za izradu automobilske šasije, odjel kompozita te pogon proizvodnje baterijskih sustava.

U prostorima tvrtke Solvis održana je kratka prezentacija o razvoju tvrtke, proizvodnom programu i aktualnim tehnologijama u području proizvodnje električne energije iz energije Sunca. U proizvodnom pogonu fotonaponskih panela učenici su upoznali najmoderniju robotsku tehnologiju i automatizirani sustav proizvodnje.

Voditelji stručnog posjeta bili su nastavnici Branko Pleadin, Slavko Majstorović i Dejan Rakijašić.

Više na linkusmiley


[OPŠIRNIJE]Učenici Strukovne škole Đurđevac nastupili na Državnoj smotri radova iz elektrotehnike i računalstva
Jasmina Rep / datum: 24. 4. 2018. 10:39

U srijedu, 18. travnja 2018. godine, učenici Strukovne škole Đurđevac prezentirali su svoje radove na 9. Državnoj smotri radova iz obrazovnog sektora elektrotehnike i računalstva. Pod vodstvom mentora Dejana Rakijašića učenici Matija Drvenkar i Luka Brlek (tehničar za mehatroniku) sudjelovali su s radom „Model SCADA/HMI sustava“ te okupljenim posjetiteljima prikazali način industrijske komunikacije i upravljanja procesima. Učenik Tin Baranašić (tehničar za računalstvo), pod vodstvom mentora Branka Pleadina, predstavio je svoj rad „LED globus“ realiziran naprednom primjenom mikroupravljača i elektroničkih sklopova.

Ovogodišnji nastup na Državnoj smotri rezultat je cjelovitog obrazovanja koje Strukovna škola Đurđevac nudi učenicima u tehničkim zanimanjima, slijedeći trendove u primjeni najnovijih tehnologija u industriji, robotici i automatiziranom upravljanju. Tijekom školovanja prema novim strukovnim kurikulumima tehničar za mehatroniku i tehničar za računalstvo učenici stječu znanja i vještine neophodne za uključivanje na tržište rada koje se vrlo brzo mijenja, a kroz završne radove imaju priliku prezentirati se široj javnosti kao i potencijalnim poslodavcima.

Čestitamo našim učenicima i njihovim mentorima, a galeriju s ovim cool radovima možete vidjeti na linku! smiley


[OPŠIRNIJE]Državno natjecanje školskih sportskih društava
Jasmina Rep / datum: 23. 4. 2018. 22:25

Učenici zanimanja pomoćni kuhar i slastičar sudjelovali su na Državnom natjecanju školskih sportskih društava u Poreču. Natjecanje je trajalo od 19.4. do 21.4., a učenici su se natjecali u trčanju na 300, 400 i 80 metara, skoku u dalj i bacanju kugle.

Konkurencija je bila žestoka, ali su učenici kući došli s utješnim medaljama. Ono što je najbitnije od svega je druženje s ostalim učenicima i stjecanje novih iskustava i prijateljstava. 

Osim natjecanja, učenici su posjetili i grad Poreč, prošetali njegovim ulicama i razgledali Eufrazijevu baziliku.

Učenike su vodile socijalna pedagoginja Petra Sobota Frčak, školska knjižničarka Jasmina Rep te nastavnik tjelesnog Luka Šarić zahvaljujući kome su učenici bili fizički spremni za natjecanje.

Predivno vrijeme, miris i zvuk mora i neka nova iskustva napunili su nam dušu te se sretni vraćamo u školske klupe!heart

 

 


[OPŠIRNIJE]Revija frizura i šminke gradu za rođendan
Jasmina Rep / datum: 23. 4. 2018. 21:54

Naša je škola gradu Đurđevcu poklonila fenomenalnu reviju frizura i šminke koja se održala u Domu kulture Đurđevac! laugh

Zahvaljujući nastavnicama Anici Čorbi i Željki Grobenski, ali i našim učenicama frizerskog i kozmetičarskog usmjerenja, održana je revija koja će se još dugo pamtiti. Učenice su pokazale koliko su vješte u slaganju tradicionalnih frizura, svečanih frizura, cvjetnih, ekstravagantnih te retro frizura. Naravno, uz frizuru uvijek dolazi i šminka za što su se pobrinule naše kozmetičarke.

Posebno iznenađenje za sve goste bili su poznati youtuberi Andrea Fabric i Ivan Magla koji su zajedno s Anjom Čorbom vodili program, a kasnije su organizirali jedan kratki meet up za sve zainteresirane posjetitelje. A bilo ih je mnogo! 

Osim poznatih youtubera Andree i Ivana, gosti su bili i Lorena Vlašić koja je otvorila reviju svojom odličnom izvedbom pjesme 'Hello' poznate pjevačice Adele, vrtićarci Dječjeg vrtića 'Maslačak', Područna škola Čepelovac te učenici Osnovne škole Grgura Karlovčana koju su ovu reviju upotpunili svojom eko revijom.

Program je bio zaista bogat, a zabave nije nedostajalo što potvrđuje puna dvorana Doma kulture u Đurđevcu i osmjesi na licima posjetitelja.

Ponosni smo na naše učenike i nastavnice! heart

Za predivnu fotogaleriju klik na link.

Fotografiju snimio Darko Šostarec. Fotografija preuzeta sa www.klikaj.hr


[OPŠIRNIJE]Starim sportovima obilježili Dan grada Đurđevca
Jasmina Rep / datum: 23. 4. 2018. 21:48

Povodom Đurđeva za učenike naše škole Savjet mladih grada Đurđevca je organizirao sportske igre. Igrali su se stari sportovi poput povlačenja užeta, nošenja jajeta u žlici, vožnje u tačkama ili hvatanja jabuka ustima. Učenici su bili podijeljeni u timove, a pobijedio je plavi tim, odnosno Leo Brlek, Karlo Pleško i Adrian Lovrenović! Bravo dečki! yes
Vrijeme nas je poslužilo i bilo je super zabavno! 
Imali smo sve što nam je bilo potrebno - puno smijeha i dobre volje! 
Pobjednički tim je osvojio poklon bon za hranu i piće po izboru u restoranu i pivnici Stari grad! smiley

Galeriju super fotografija možete vidjeti klikom na link.wink


[OPŠIRNIJE]Dani medijske pismenosti
Jasmina Rep / datum: 18. 4. 2018. 14:11

Povodom Dana medijske pismenosti, novinarska grupa posjetila je Podravski radio i za sve slušatelje pripremila jednu zanimljivu temu - medijska pismenost.

Medijska pismenost je jedan široki pojam koji u sebi spaja sve one temeljne vrste pismenosti (čitanje, pisanje, računanje) i postavlja ih u okružje medija.

Cilj medijske pismenosti je podučiti sve korisnike medija kako pronaći, obraditi i kritički sagledati kvalitetne informacije, što su autorska prava i zašto ih je potrebno poštivati te ih podučiti kulturi ponašanja.

Mladi su najveći korisnici medija i skloni razni utjecajima medija te je odgovornost za njihovo korištenje i upravljanje medijima upravo na roditeljima, nastavnicima, ali i osobama koji rade u i sa medijima.

Što naši učenici imaju za reći o ovoj temi i kako oni doživljavaju pristup medijima, poslušajte u nedjelju, 22.4. u 18 sati na Podravskom radiju!

 


[OPŠIRNIJE]Blagoslov škole i druženje
Jasmina Rep / datum: 18. 4. 2018. 13:37

Danas smo se ujedinili u duhu!

Župnik Marko Rac blagoslovio je nas i našu školu, a nakon blagoslova smo se svi zajedno družili.

Na druženju su nastavnici vjeronauka predstavili teme koje se obrađuju na nastavi vjeronauka, a našli smo poveznice između etike i vjeronauka. Raspravljalo se i o pitanjima vjere, njezinoj ulozi u našim životima, ali i o filozofiji te brojnim drugim temama koje se tiču razvoja čovjeka kao čovjeka i njegovanja ljudske duše. 
Razgovor je bio ugodan i poticajan za svakoga od nas.
Hvala! 😇


[OPŠIRNIJE]Tradicija naših starih
Jasmina Rep / datum: 18. 4. 2018. 13:34

Naše su frizerke sudjelovale na manifestaciji Tradicija naših starih u Koprivnici. Posjetiteljima su prezentirale svoje vještine, a neki su posjetitelji s manifestacije otišli sa starim frizurama koje su im izradile vrijedne ruke naših cura. 
Hvala Mihaeli i Paulini te naravno voditeljici Anici Čorbi! smiley


[OPŠIRNIJE]Schrack info dani
Jasmina Rep / datum: 18. 4. 2018. 13:29
13. 04.2018. u hotelu Terme Jezerčica u Donjoj Stubici održani su Schrack info dani.
Na seminaru su sudjelovali učenici 3a razreda: Matija Bednaić, Dominik Lenardić, Patrik Kolarić i Luka Paloš u pratnji razrednika Slavka Majstorovića.
Tvrtka Schrack prezentirala je svoje proizvode iz područja električnih instalacija, sklopnih aparata, punjača za električna vozila, mrežne opreme i kompenzacije jalove snage.
Nakon prezentacije učenici su iskoristili slobodno vrijeme za kupanje u unutarnjim bazenima.
Na povratku u Đurđevac posjetili su Zagreb Auto show gdje su učenici mogli vidjeti novitete iz automobilske i popratne industrije.
Učenike je vodio nastavnik Slavko Majstorović.
 
 

[OPŠIRNIJE]17. Državna smotra radova učenika s teškoćama
Jasmina Rep / datum: 17. 4. 2018. 13:04

12. i 13. travnja u Koprivnici je održana 17. po redu Državna smotra radova učenika s teškoćama u razvoju. Na Smotri je svoje radove predstavilo ukupno 28 škola.

Učenici 2. i razreda pomoćnog kuhara i slastičara, Marija Derežić i Marijan Grahovec, predstavljali su našu školu, a za Smotru su ih pripremale mentorica Đurđica Ćasar i razrednica Maja Rumenjak.

Osim što su Marija i Marijan osvojili simpatije posjetitelja, stekli su brojna nova prijateljstva na području cijele Hrvatske - od Koprivnice, Varaždina, Vinkovaca, Zagreba, Daruvara do Đakova, Nove Gradiške i Dubrovnika!

Marija i Marijan su, s osmijesima na licu, prepričavali svoje dojmove i istaknuli kako im je to bio jedan od najboljih dana u životu. U školu su se vratili prepuni pozitivnih dojmova, ali i novih ideja i iskustava. S ostalim učenicima su razmjenili proizvode, a kao nagradu su dobili poklone, pisanu pohvalu i ono najvažnije - iskustvo!

Jako smo ponosni na naše učenike i njihove voditeljice! smiley

 


[OPŠIRNIJE]Druženje u Hrvatskoj narodnoj banci
Jasmina Rep / datum: 12. 4. 2018. 15:57

Učenici 3. i 4. c razreda, smjer ekonomist, posjetili su Hrvatsku narodnu banku čije je sjedište u glavnom gradu Hrvatske, Zagrebu. 

Hrvatska narodna banka središnja je banka Republike Hrvatske, a njezin osnovni cilj je održavanje stabilnosti cijena. Ulaskom u Europsku uniju, banka je pripala Europskom sustavu središnjih banaka. Banka vodi monetarnu politiku, upravlja međunarodnim pričuvama Republike Hrvatske, izdaje hrvatski novac - kunu, izdaje odobrenja za rad kreditnim institucijama, kreditnim unijama te institucijama za platni promet i elektornički novac te nadzire njihovo poslovanje. Na čelu Hrvatske narodne banke je guverner prof. dr. sc. Boris Vujčić, a uz njega, rukovodstvo čine i zamjenik guvernera te šest viceguvernera.

Za učenike je organizirano predavanje o financijskoj pismenosti i razgled zgrade banke uz pričanje priča o njezinom djelovanju i razvoju kroz povijest. 

Svi su učenici dobili prigodne darove, između uostaloga i zbirku prvih izdanih hrvatskih kovanica - hrvatskih kuna. Učenicima su ponudili dvije mogućnosti koje mogu učiniti sa zbirkom - kovanice mogu slobodno potrošiti ili cijelu zbirku sačuvati jer će se njezina vrijednost tijekom godina povećati.

Učenike je vodila nastavnica ekonomske skupine predmeta Monika Ferenčić Ištvan.

 


[OPŠIRNIJE]Strukovna škola postala član Oracle akademije
Jasmina Rep / datum: 12. 4. 2018. 10:54

Praćenje razvoja tehnologije zahtjeva doživotno učenje i stjecanje dodatnog znanja. Zahtjevi za dodatnim znanjem obvezuju nastavnike na konstantno usavršavanje te prijenos ažurnog znanja.

U želji za usavršavanjem nastavnik Željko Brček prijavio je školu u članstvo akademije te pružio mogućnost registracije i ostalim kolegicama i kolegama i učenicima naše škole.
Članstvo u Oracle akademiji pruža stjecanje kompetencija iz područja dizajna baza podataka i SQL-a te Java programskog jezika.

Registracijom naše škole i stupanjem u članstvo Oracle akademije, svim nastavnicima i učenicima omogućene su besplatne edukacije u vidu webinara te stjecanje certifikata.

Svi zainteresirani nastavnici i učenici mogu se javiti nastavniku Željku Brčeku za dodatne informacije i upute za prijavu na Oracle Academy webinare.


[OPŠIRNIJE]Manje rizika - više zabave!
Jasmina Rep / datum: 22. 3. 2018. 15:19

Povodom Svjetskog i Europskog tjedna novca koji se obilježavao od 12. do 18. ožujka, učenici naše škole su se prijavili na nagradni natječaj Hrvatskog ureda za osiguranje.

Pod vodstvom Monike Ferenčić Ištvan, nastavnice ekonomske skupine predmeta, organizirali su kreativno edukativnu radionicu na kojoj su igrali društvenu igru 'Manje rizika - više zabave!' i na taj način se financijski opismenjavali.

Igra daje savjete za lakše savladavanje financijske pismenosti i pomaže u planiranju budućnosti. 

Kako bi ispunili uvjete nagradnog natječaja, osim što su zaigrali ovu društvenu igru, učenici su zajedno s nastavnicom snimili seriju fotografija te napisali kratak osvrt o tome kako im je igra pomogla u shvaćanju i ulozi osiguranja.

Držimo im fige da osvoje bogate nagrade! yes


[OPŠIRNIJE]Plastičnim čepovima do skupih lijekova
Jasmina Rep / datum: 12. 4. 2018. 11:03

Kao što ste mogli vidjeti u hodniku naše škole, na katu, postoji mjesto, 'škrinjica', u koju možete odložiti plastične čepove. Čepove skupljamo zajedno s Gimnazijom Dr. Ivana Kranjčeva kako bi se njihovom preradom osigurala sredstva za skupe lijekove. 

Ovu akciju provodimo već drugu godinu za redom. Istovremeno čuvamo okoliš, ali i pomažemo Udruzi oboljelih o leukemije i limfoma.

Čepove možete donijeti i u školsku knjižnicu ako vam je tako jednostavnije. 😊
Prva tura čepova je odložena! smiley


[OPŠIRNIJE]Vijeće učenika i Savjet mladih održali sastanak
Jasmina Rep / datum: 12. 4. 2018. 10:10

Jučer je održano Vijeće učenika koje je ugostilo Savjet mladih grada Đurđevca. Misija Savjeta mladih je poboljšati život za mlade grada Đurđevca i okolice međusobnom suradnjom i učiniti ga kvalitetnijim.

Predstavnici Savjet mladih, Matija i Emira, pojasnili su učenicima koji su njihovi budući planovi i ostavili im mogućnost da sami kreiraju aktivnosti koje bi popunile njihovo slobodno vrijeme i učinilo ga kvalitetnim. 

Prva aktivnost koju grad Đurđevac i Savjet mladih organizira za učenike naše škole je natjecanje u starim sportovima kod utvrde Stari grad, u petak, 20.4. u 10.00. Učenici će se natjecati u graničaru, nošenju jajeta na žlici, potezanju užeta, ringlanju, hvatanju jabuke u vodi, utrci s tačkama i skakanju u vrećama. Za pobjednike je osigurana i nagrada - jelo i piće po izboru u Pivnici Stari grad.

Molimo sve zainteresirane učenike da se prijave školskoj knjižničarki ili socijalnoj pedagoginji do ponedjeljka, 16.4.

Vidimo se! smiley


[OPŠIRNIJE]Dani strukovnih nastavnika
Željko Brček / datum: 10. 4. 2018. 09:55

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih je od 26. do 28. ožujka 2018. godine u Opatiji organizirala „Dane strukovnih nastavnika“.
​Agencija je prvi put organizirala ovaj iznimno važan događaj i to u sklopu projekta „Modernizacija sustava stručnog usavršavanja nastavnika strukovnih predmeta“ koji se financira iz ESF Operativnog programa učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020. Tijekom tri dana održana su predavanje i radionice iz šest plenarnih tema , pet  međusektorskih tema i preko šezdeset  sektorski tema.  Predstavnici Strukovne škole Đurđevac na ovom važnom i vrlo zanimljivom događaju bili su  Marinela Blažek, Željka Grobenski , Ivanka Brček i Željko Brček.

Više informacija o samom događaju možete pogledati na web stranici .


[OPŠIRNIJE]Vijeće učenika - sastanak
Jasmina Rep / datum: 9. 4. 2018. 12:20

Sastanak Vijeća učenika održat će se

11.4. (srijeda) u 12.20

u školskoj knjižnici.

Vidimo se! smiley


[OPŠIRNIJE]NATJEČAJ JE OTVOREN OD 05.04.2018. do 13.04.2018. GODINE
Darko Špoljar / datum: 5. 4. 2018. 14:58

STRUKOVNA ŠKOLA ĐURĐEVAC RASPISUJE

NATJEČAJ

za prijam u radni odnos za sljedeća radna mjesta

 

Opis posla:

Domar - ložač (m/ž) – 1 izvršitelj/ica na neodređeno, puno radno vrijeme.

NAPOMENA: U slučaju ne dobivanja suglasnosti Ministarstva znanosti i obrazovanja za navedeno radno mjesto, natječaj će se poništiti.

Opis radnog mjesta:

 • propisano Pravilnikom o djelokrugu rada tajnika te administrativno-tehničkim i pomoćnim poslovima koji se obavljaju u srednjoškolskoj ustanovi (NN 02/11).

UVJETI:

 • Prema članku 24. Pravilnika o poslovima upravljanja i rukovanja energetskim postrojenjima i uređajima (NN 88/14. i 20/15) kandidat mora imati srednju stručnu spremu i položen ispit za rukovatelja centralnog grijanja
 • najmanje jedna godina radnog iskustva u struci
 • položen vozački ispit B kategorije

Uz pisanu  prijavu na natječaj kandidati su dužni priložiti:

 • životopis
 • presliku domovnice
 • presliku svjedodžbe, potvrde ili uvjerenja o završenom školovanju
 • presliku uvjerenja o položenom stručnom ispitu za rukovatelja centralnog grijanja
 • uvjerenje o nekažnjavanju u smislu članka 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi
 • preslika vozačke dozvole B kategorije
 • potvrda o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje

Izabrani kandidati dužni su nakon izbora dostaviti izvornike traženih dokumenata.             

     Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola sukladno članku 13. Zakona o ravnopravnosti spolova. Kandidat iz članka 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ broj 121/17) koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju dužan je uz prijavu na natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja, te dostaviti i dokaze iz članka 103. stavka 1. navedenog Zakona u svrhu ostvarivanja prava prednosti pri zapošljavanju.

Ako kandidati ostvaruju prednost pri zapošljavanju prema posebnim propisima, dužni su se na njega pozvati u prijavi na natječaj i uz prijavu priložiti dokaze o istom. Navedeni kandidati imaju prednost u odnosu na ostale kandidate pod jednakim uvjetima.

Pisane prijave podnose se u roku od 8 dana od objave natječaja na mrežnim stranicama i oglasnim pločama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te mrežnim stranicama i oglasnoj ploči Strukovne škole Đurđevac na adresu: STRUKOVNA ŠKOLA ĐURĐEVAC, Dr. Ivana Kranjčeva 5, 48350 Đurđevac uz naznaku:  „Natječaj za radno mjesto domar-ložač“   

Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati.                                       

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku.

Natječajnu dokumentaciju ne vraćamo.


[OPŠIRNIJE]NATJEČAJ JE OTVOREN OD 26.03.2018. do 03.04.2018. GODINE
Darko Špoljar / datum: 26. 3. 2018. 20:34

STRUKOVNA ŠKOLA ĐURĐEVAC RASPISUJE

NATJEČAJ

za prijam u radni odnos za sljedeća radna mjesta

 1. Nastavnik/ca matematike (m/ž), nepuno radno vrijeme, 3 sata neposrednog odgojno-obrazovnog  rada  tjedno, odnosno ukupno 5 sati tjedno, određeno vrijeme do  31. kolovoza 2018. godine,
 2. Nastavnik/ca organizacije poslovanja ugostiteljskih poduzeća (m/ž), 4 sata neposrednog odgojno-obrazovnog  rada  tjedno, odnosno ukupno 7 sati tjedno, određeno vrijeme do  31. kolovoza 2018. godine,
 3. Nastavnik/ca osnove turizma (m/ž), 2 sata neposrednog odgojno-obrazovnog  rada  tjedno, odnosno ukupno 4 sata tjedno, određeno vrijeme do  31. kolovoza 2018. godine,
 4. Nastavnik/ca hrvatskog jezika (m/ž), 10 sati neposrednog odgojno-obrazovnog  rada  tjedno, odnosno ukupno 20 sati tjedno, određeno vrijeme do povratka radnice.

UVJETI: Pored općih uvjeta kandidati moraju ispunjavati uvjete iz članka 105. i 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi, te uvjete iz Pravilnika o stručnoj spremi i pedagoško-psihološkom  obrazovanju nastavnika u srednjoj školi.

Uz pisanu  prijavu na natječaj kandidati su dužni priložiti:

 • životopis
 • presliku domovnice
 • presliku diplome
 • uvjerenje o nekažnjavanju i da nije pod istragom od strane nadležnog suda (ne starije od 6 mjeseci)
 • dokaz o položenom pedagoško-psihološkom obrazovanju za kandidate sa završenim nenastavnim fakultetima

Izabrani kandidati dužni su nakon izbora dostaviti izvornike traženih dokumenata.             

    Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola sukladno članku 13. Zakona o ravnopravnosti spolova. Kandidat iz članka 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ broj 121/17) koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju dužan je uz prijavu na natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja, te dostaviti i dokaze iz članka 103. stavka 1. navedenog Zakona u svrhu ostvarivanja prava prednosti pri zapošljavanju.

Ako kandidati ostvaruju prednost pri zapošljavanju prema posebnim propisima, dužni su se na njega pozvati u prijavi na natječaj i uz prijavu priložiti dokaze o istom. Navedeni kandidati imaju prednost u odnosu na ostale kandidate pod jednakim uvjetima.

Pisane prijave podnose se u roku od 8 dana od objave natječaja na mrežnim stranicama i oglasnim pločama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te mrežnim stranicama i oglasnoj ploči Strukovne škole Đurđevac na adresu: STRUKOVNA ŠKOLA ĐURĐEVAC, Dr. Ivana Kranjčeva 5, 48350 Đurđevac uz naznaku:  „za natječaj“   

Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati.                                       

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni putem e-maila u zakonskom roku.

Natječajnu dokumentaciju ne vraćamo.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju