preskoči na sadržaj

Strukovna škola Đurđevac

Login
Tražilica
Kalendar
« Kolovoz 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 12. 1. 2016.

Ukupno: 407431
Ovaj mjesec: 1572
Ovaj tjedan: 200
Danas: 15
Projekti

BE WORLD CLASS

 

 

Obrazovanje

Studiranje

VUB

 

SVE NAJVAŽNIJE ZA UPIS:

Poštovani učenici i roditelji, na ovoj stranici objavljivat ćemo sve važne obavijesti i informacije vezane za upis u 1. razred školske godine 2018./2019.

Upisi u prvi razred 2018./2019. godine odvijat će se po kalendaru i vremeniku koji je objavljen u brošuri "Idemo u srednju" - važni datumi nalaze se u datoteci niže.

U Strukovnoj školi Đurđevac možete upisati slijedeća četverogodišnja zanimanja:

- tehničar/ka za mehatroniku

- tehničar/ka za računalstvo

- ekonomist/ica

 

te trogodišnja zanimanja:

- automehatroničar/ka

- elektroničar/ka mehaničar/ka

- stolar/ica

- strojobravar/ica

- CNC operater/ka

- instalater/ka grijanja i klimatizacije

- frizer/ka

- kozmetičar/ka

- kuhar/ica

- konobar/ica

- vozač/ica motornog vozila

- pomoćni/na kuhar/ica i slastičar/ka
 

OBAVIJEST – UPISI U 1. RAZRED ŠKOLSKE GODINE 2018./2019.

Završen je ljetni upisni rok.

Jesenski upisni rok počinje prema kalendaru i vremeniku u prilogu ove obavijesti - pdf datoteka.

Za jesenski upisni rok preostala su slijedeća slobodna mjesta po zanimanjima:

1. Ekonomist/ica - pet (5) slobodnih mjesta

2. Frizer/ka - jedno (1) slobodno mjesto

3. Kuhar/ica - jedno (1) slobodno mjesto

4. Konobar/ica - dva (2) slobodna  mjesta

5. Stolar/ica - tri (3) slobodna mjesta

6. Pomoćni/na kuhar/ica i slastičar/ka - jedno (1) slobodno mjesto

 

Ukoliko ovdje za sebe ne nađete željene informacije o mogućnostima ili uvjetima upisa, slobodno nas kontaktirajte na e-mail: 

ured@ss-strukovna-djurdjevac.skole.hr

ili na telefone: +385 48 812 223,  +385 48 812 367;  +385 98 185 1563

Na stranici niže, objavljene su sortirane i izdvojene informacije u formi pdf datoteka.

 

preskoči na navigaciju