preskoči na sadržaj

Strukovna škola Đurđevac

Login
Tražilica
Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Projekti

Solarno vozilo Rooster Solari FI2020

glavni sponzor:

Erasmus+ i drugi projekti:

BE WORLD CLASS

Obrazovanje

Studiranje

2. sastanak projektnih partnera

U okviru Erasmus+ KA202 projekta „Technical Innovations in Theory and Practice“ ravnatelj Strukovne škole Đurđevac Darko Špoljar i projektni koordinator Branko Pleadin sudjelovali su na 2. međunarodnom sastanku projektnih partnera, koji je održan u njemačkom gradu Jeni 27. i 28. lipnja 2022. godine. Osim predstavnika Strukovne škole Đurđevac, sastanku su prisustvovali ravnatelji i članovi projektnih timova obrazovne ustanove Internationaler Bund – IB Mitte gGmbH Jena, kao domaćina sastanka, Spojene škole Detva iz Slovačke, kao nositelja projekta, te partnerskih organizacija 1. slovenský strojársky klaster Banská Bystrica iz Slovačke, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště technické, Třemošnice iz Češke i Střední škola a Základní škola, Oselce iz Češke.

Radni program sastanka bio je podijeljen u tri osnovna dijela. U prvom dijelu naglasak je bio na trenutnom stanju izrade i dovršetku intelektualnih rezultata projekta. Provedena je provjera rezultata koji se odnose na izradu obrazovnih programa i nastavnih materijala za pojedina zanimanja. Partneri su se upoznali s dosad izrađenim dokumentima i postavili rokove za dovršetak nedostajućih djelomičnih rezultata. Svi partneri su vremenski uskladili pokazatelje i izlazne statistike te se posvetili usporedbi rezultata sa stajališta pojedinih zemalja. U nastavku radnog dijela programa izrađen je plan nadolazećih obrazovnih mobilnosti i preostalih sastanaka projektnih partnera.

Osim radionica i razgovora o rezultatima projekta, za sve sudionike sastanka organiziran je obilazak tvrtke Jenoptik, koji je uključivao razgovor o potrebama tvrtke i dualnog obrazovanja u sklopu obrazovne organizacije Jenaer Bildungszentrum.

Kulturni program uključivao je obilazak Erfurta, glavnog grada pokrajine Tiringije.

preskoči na navigaciju