preskoči na sadržaj

Strukovna škola Đurđevac

Login
Tražilica
Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Projekti

Solarno vozilo Rooster Solari FI2020

glavni sponzor:

Erasmus+ i drugi projekti:

BE WORLD CLASS

Obrazovanje

Studiranje

 

WEB dizajner:

Svrha radnog mjesta WEB dizajner sastoji se u pružanju kvalitetne usluge osmišljavanja i izradbe korisniku pristupačnog i upotrebljivog web rješenja (web stranica, web aplikacija, web servisi, web poslovanje, digitalna kartografija i GPS navigacijski sustavi, web igre i dr.) za različita informacijsko-komunikacijska okruženja.

WEB dizajner obavlja poslove osmišljavanja web rješenja uz stalnu komunikaciju s klijentima i suradnicima; poslove izradbe vizualnog oblikovanja projekta; poslove izradbe i objedinjavanja web elemenata prema funkcionalnostima projekta; poslove testiranja i objave web projekta na različitim informacijsko-komunikacijskim okruženjima te poslove održavanja i nadogradnje web projekta.

Prilikom rada najčešće radi u timu, a u radu koristi informacijsko-komunikacijsku tehnologiju. Posao web dizajnera uglavnom je projektno orijentiran. Web dizajner primjenjuje grafičko oblikovanje prema estetskim zakonitostima, uz dobro poznavanje web programiranja. Za uspješno obavljanje posla potrebno je usvajanje znanja o novim tehnologijama i cjeloživotno učenje. 

profila jednim djelatnikom pri poslovima projektiranja, izradbe, montaže i održavanja manjih i složenijih uređaja i sustava. Zanimanje je polivalentno te omogućuje jednostavan prelazak u druga zanimanja u području strojarstva i elektrotehnike. Osim toga, dobra je podloga za specijalizacije i nastavak obrazovanja na višim i visokim učilištima.

  • Trajanje obrazovanja: Četiri godine,
  • Uvjeti upisa: Završena osnovna škola, zdravstvena sposobnost